مرغ بریان با پاپریکا و سیر

سه‌شنبه 3 اسفند 1400 آشپزی
دستور پخت مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مواد لازم برای مرغ بریان با پاپریکا و سیر

  •  مرغ (کامل) 1 عدد
  • هویج (بزرگ) 2 عدد
  • سیب زمینی (شیرین_متوسط) 2 عدد
  • سیر 1 بوته
  • روغن (زیتون) 3 ق.غ
  • پاپریکا 1 ق.غ
  • پونه (کوهی) ½ ق.چ
  • نمک میزان لازم
کاشت مو
مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مرغ بریان با پاپریکا و سیر

طرز تهیه مرغ بریان با پاپریکا و سیر

ابتدا هویج ها را به شکل خلال های 5 سانتی متری و سیب زمینی شیرین ها را به شکل قاچ های 2 سانتی متری برش بزنید.
خوشه ی سیر را به صورت افقی نصف کنید.
فر را با دمای 425 درجه ی فارنهایت (218 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
1 قاشق روغن زیتون را روی مرغ بمالید.
پاپریکا،پونه و 1 ق.غ نمک را مخلوط کنید.
مخلوط را روی کل مرغ بمالید.
ران ها را به هم ببندید و بال ها را پشت تنه ی مرغ جا بزنید.
مرغ را داخل یک سینی فر لبه دار قرار دهید.
یک قاشق روغن زیتون روی هویج و سیب زمینی شیرین ها بریزید و هم بزنید.
روی آن نمک بپاشید.
همچنین بخوانید : تمام خوراک ها با گوشت مرغ و پرنده
آنها را دور مرغ پخش کنید و 20 دقیقه بریان کنید.
هویج ها و سیب زمینی ها را از آن رو کنید و سیر را که 1 ق.غ روغن زیتون روی آن ریخته و هم زده اید به ظرف اضافه کنید.
مرغ را 25 تا 35 دقیقه آنقدر بریان کنید تا وقتی دماسنج آشپزی را در ضخیم ترین قسمت ران مرغ فرو می کنید،
دمای 165 درجه فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) را نشان دهد.
در صورت لزوم روی مرغ را با فویل آلومینیومی بپوشانید تا نسوزد.
قبل از برش دادن و سرو کردن بگذارید 10 دقیقه بماند.
هویج و سیب زمینی ها را دوباره در فر بگذارید و 10 دقیقه آنقدر بریان کنید تا طلایی شوند.
قبل از سرو کردن مایع داخل ظرف را با قلم مو روی آنها بمالید.
مرغ بریان با پاپریکا و سیر

مرغ بریان با پاپریکا و سیر

گرانولا چیست ؟

گرانولا چیست ؟

خوراک قفقفازی

نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا