نحوه پخت قلیه ماهی شمالی

یکشنبه 2 تیر 1398 آشپزی
دستور پخت قلیه ماهی شمالی

مواد لازم
ماهی سفید یا کفال بدون پوست و استخوان700 گرم
گشنیز200 گرم
شنبلیله50 گرم
سبزی چوچاق تازه (خشک)3 قاشق غذاخوری (1 قاشق غذاخوری)
مغز گردوی آسیاب شده50 گرم
پیاز متوسط2 عدد
سیر5 حبه
رب انار ترش3 قاشق غذاخوری
نارنج1 عدد
زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ماهی را پاک کنید و بشویید، سپس به قطعات یک اندازه برش بزنید و روی آن کمی زنجبیل، نمک و فلفل بپاشید.
  2. حدود ۲ ساعت صبر کنید تا نمک کاملا به خورد ماهی رفته و مزه دار شود.
  3. سبزی را پس از پاک کردن شسته و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود سپس به صورت خیلی ریز خرد کنید.
  4. پیاز را پوست بگیرید، خلالی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
  5. سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و با هم کمی تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  6. گردوی آسیاب شده را به پیاز و سیر اضافه کنید.۳-۲ دقیقه با هم تفت دهید، سپس ۱/۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
  7. سبزیجات خرد شده را در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود، سپس سبزی را به قابلمه اضافه کنید.
  8. حدود ۱ لیوان دیگر آب جوش به خورش اضافه کنید، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و فرصت دهید تا خورش بپزد.
  9. پس از ۳۰ دقیقه رب انار را اضافه کنید، حرارت را متوسط کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا خورش بجوشد و رنگ آن تغییر کند.
  10. در این فاصله تکه‌های ماهی را سرخ کنید و پس از اینکه خورش به روغن افتاد، ماهی را به آن اضافه کنید.
  11. پس از ۴-۳ دقیقه کمی آب نارنج به خورش اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  12. قلیه ماهی شمالی آماده است در ظرف سرو بکشید و با برنج نوش جان کنید.

 

قلیه ماهی شمالی منبع:ستاره

 

 

طرزپخت پاستا آلانورما

طرزپخت پاستا آلانورما

دستور پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی

نحوه پخت آش خوشمزه با کوفته قلقلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا