دستور پخت قرمزه نخودچی اصفهانی خوشمزه

چهارشنبه 1 فروردین 1397 آشپزی
دستور پخت قرمزه نخودچی اصفهانی خوشمزه

قرمزه نخودچی یا قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی خوشمزه و خوش لعم – قرمزه نخودچی غذای اصفهانی

کوفته ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی از شهر هنر و تاریخ ایران اصفهان است. نصف دنیا در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذا های خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.

 

مواد لازم برای قیمه ریزه نخودچی :

طرز تهیه قرمزه نخودچی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی :

ابتدا پیاز داغ رابه همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.

طرز تهیه قرمزه نخودچی

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود. پیاز رنده شده «رنده ریز» رابه همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یکدستی درست شود.

نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس کرده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده ودر سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.

منبع:آکا ایران

 

دستور پخت نرگسی کدو

دستور پخت نرگسی کدو

دستور پخت پاستا با سس گوشت تند

دستور پخت پاستا با سس گوشت تند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا