طرز تهیه سوسیس خانگی ,فست فودی

چهارشنبه 2 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت سوسیس بندری

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

ران، سینه و فیله مرغ1200 گرم
تخم مرغ2 عدد
سیر8 حبه بزرگ
روغن مایع3 قاشق غذاخوری
پوره یخ1 لیوان
پودر سیر2 قاشق مرباخوری
شیر خشک2 قاشق غذاخوری سرپر
نمک1 قاشق غذاخوری سرصاف
شکر2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز1/2 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق مرباخوری
آویشن1 قاشق مرباخوری
هل1/2 قاشق مرباخوری
دارچین1 قاشق مرباخوری
تخم خردل1/2 قاشق چایخوری
ریشه جوز هندی1/2 قاشق چایخوری
میخک1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل1 قاشق چایخوری
آرد سفید گندم75 گرم
آرد نشاسته ذرت75 گرم

طرز تهیه سوسیس خانگی

  1. مواد خشک از قبیل نشاسته ذرت و آرد گندم را همراه با مواد ادویه 3 مرتبه الک نید که کاملا مخلوط شود.
  2. مرغ را پس از شستن به تکه های کوچک خرد کرده و در پلاستیک گذاشته و به مدت 24 ساعت روی تکه های یخ قرار دهید تا کاملا سرد شود. این کار باید یک روز قبل از تهیه سوسیس انجام شود.
  3. مرغ را به همراه سیر سه مرتبه چرخ کنید.
  4. روغن مایع و تخم مرغ را به مرغ چرخ کرده افزوده، اول به صورت دورانی از یک طرف و سپس مدل پارویی به مدت 15 دقیقه هم بزنید.
  5. سپس مواد خشک را با الک به همراه پوره یخ به آن اضافه کرده و تا زمانی که آرد در مواد مشخص نباشد، مخلوط کنید.
  6. کاور و قیف را روی چرخ سوار کرده و مواد را مجددا از چرخ گوشت رد کنید به طوری که مواد وارد کاور شود. کاور را پس از پر شدن به اندازه دلخواه، با نخ شیرینی (پلاستیکی) گره زده و یک دور بپیچید.
  7. در انتها سوسیس را به مدت 30 دقیقه بخارپز کنید و بلافاصله پس از بخارپز شدن در یک ظرف پر از آب یخ انداخته تا به آن شوک وارد شود.
  8. سوسیس را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری

سوسیس600 گرم
پیاز متوسط3 عدد
سیب زمینی متوسط3 عدد
رب گوجه فرنگی یا سس کچاچ3 قاشق غذاخوری
روغنبه میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه سوسیس بندری

  1. سوسیس ها را به صورت حلقه ای با قطر مناسب، خرد کنید، در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و حلقه های سوسیس را در آن قرار دهید، یک طرف سوسیس ها که سرخ شد برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر هم سرخ شود.خرد کردن سوسیس
  2. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید، سوسیس های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز را سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و در حد چند دقیقه تفت دهید.
  3. پیاز سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده، رب گوجه فرنگی یا سس کچاپ، نمک و فلفل را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید. برای اینکه سس کمی رقیق شود و بوی خامی رب گرفته شود، کمی آب جوش به رب یا سس اضافه کرده و اجازه دهید در حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.سس سوسیس بندری
  4. سیب زمینی ها را تمیز بشویید، پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و سیب زمینی نگینی را در آن سرخ کنید.
  5. سوسیس سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، و پیاز سرخ شده را در ماهیتابه مخلوط کنید، سپس سس را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مواد در حد 5 دقیقه با هم تفت بخورند تا طعم یکدیگر را بگیرند.مخلوط مواد سوسیس بندری
  6. سوسیس بندری را می توانید با نان باگت، خیار شور، گوجه فرنگی، کاهو و برگ جعفری به صورت ساندویچ بپیچید و نوش جان کنید.ساندویچ سوسیس بندری

 

منبع:ستاره

دستور پخت مرغ سوخاری

این غذاهای بی ارزش را نخورید

طرز تهیه پلوی گوشت و پیازچه و مافین لاهماجون غذای ترکیه ایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا