مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
ران، سینه و فیله مرغ | 1200 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
سیر | 8 حبه بزرگ |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
پوره یخ | 1 لیوان |
پودر سیر | 2 قاشق مرباخوری |
شیر خشک | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
نمک | 1 قاشق غذاخوری سرصاف |
شکر | 2 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | 1/2 قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق مرباخوری |
آویشن | 1 قاشق مرباخوری |
هل | 1/2 قاشق مرباخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
تخم خردل | 1/2 قاشق چایخوری |
ریشه جوز هندی | 1/2 قاشق چایخوری |
میخک | 1/4 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
آرد سفید گندم | 75 گرم |
آرد نشاسته ذرت | 75 گرم |
طرز تهیه سوسیس خانگی
- مواد خشک از قبیل نشاسته ذرت و آرد گندم را همراه با مواد ادویه 3 مرتبه الک نید که کاملا مخلوط شود.
- مرغ را پس از شستن به تکه های کوچک خرد کرده و در پلاستیک گذاشته و به مدت 24 ساعت روی تکه های یخ قرار دهید تا کاملا سرد شود. این کار باید یک روز قبل از تهیه سوسیس انجام شود.
- مرغ را به همراه سیر سه مرتبه چرخ کنید.
- روغن مایع و تخم مرغ را به مرغ چرخ کرده افزوده، اول به صورت دورانی از یک طرف و سپس مدل پارویی به مدت 15 دقیقه هم بزنید.
- سپس مواد خشک را با الک به همراه پوره یخ به آن اضافه کرده و تا زمانی که آرد در مواد مشخص نباشد، مخلوط کنید.
- کاور و قیف را روی چرخ سوار کرده و مواد را مجددا از چرخ گوشت رد کنید به طوری که مواد وارد کاور شود. کاور را پس از پر شدن به اندازه دلخواه، با نخ شیرینی (پلاستیکی) گره زده و یک دور بپیچید.
- در انتها سوسیس را به مدت 30 دقیقه بخارپز کنید و بلافاصله پس از بخارپز شدن در یک ظرف پر از آب یخ انداخته تا به آن شوک وارد شود.
- سوسیس را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کرده و سپس مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری
سوسیس | 600 گرم |
پیاز متوسط | 3 عدد |
سیب زمینی متوسط | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی یا سس کچاچ | 3 قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه سوسیس بندری
- سوسیس ها را به صورت حلقه ای با قطر مناسب، خرد کنید، در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و حلقه های سوسیس را در آن قرار دهید، یک طرف سوسیس ها که سرخ شد برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر هم سرخ شود.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید، سوسیس های سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده و پیاز را سرخ کنید. وقتی پیازها طلایی شد کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و در حد چند دقیقه تفت دهید.
- پیاز سرخ شده را از ماهیتابه خارج کرده، رب گوجه فرنگی یا سس کچاپ، نمک و فلفل را در ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید. برای اینکه سس کمی رقیق شود و بوی خامی رب گرفته شود، کمی آب جوش به رب یا سس اضافه کرده و اجازه دهید در حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
- سیب زمینی ها را تمیز بشویید، پوست آنها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزید و سیب زمینی نگینی را در آن سرخ کنید.
- سوسیس سرخ شده، سیب زمینی سرخ شده، و پیاز سرخ شده را در ماهیتابه مخلوط کنید، سپس سس را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مواد در حد 5 دقیقه با هم تفت بخورند تا طعم یکدیگر را بگیرند.
- سوسیس بندری را می توانید با نان باگت، خیار شور، گوجه فرنگی، کاهو و برگ جعفری به صورت ساندویچ بپیچید و نوش جان کنید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه