دستور پخت ران مرغ سوخاری با سس ماست

چهارشنبه 30 خرداد 1397 آشپزی
دستور پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش
 

مواد لازم برای ران مرغ همراه با سس ماست

ران مرغ سوخاری
  • ماهیچه مرغ:6عدد
  • آرد:4 قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • فلفل قرمز:یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آبلیمو:3 قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ:2عدد
  • پودر سوخاری :1 پیمانه
  • پنیر پارامسان :80گرم
  • لیمو ترش تازه :1عدد
  • ماست :1 پیمانه
  • روغن :به میزان لازم

طرز تهیه ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست

ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست کنده ، آنگاه به نمک ، فلفل و آب لیموی ترش آغشته می کنیم و می گذاریم به مدت 60 دقیقه بماند. پنیر پارامسان رنده شده را با پودر وخاری مخلوط می کنیم . ماهیچه مرغ را در آردغلتانده ، تخم مرغها را با چنگال به هم زده ، ماهیچه های مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می کنیم و مجددا درمخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. پس از سرخ کردن ، آنها را به شکل دایره روی برگهای کاهو در ظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین می کنیم . این غذا بهتر است همراه با سس ماست سرو شود.

طرز تهیه سس ماست

ابتدا ماست را مقداری می زنیم ، سپس نمک و فلفل قرمز و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و مایه را کاملا مخلوط می کنیم تا یک دست شود.
منبع:نمناک
دستور پخت پاستا مرغ کبابی

دستور پخت پاستا مرغ کبابی

دستور پخت کوفته ماست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا