خورش نازخاتون یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با انواع گوشت طبخ می شود. در این مقاله با طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ و نکات اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ
سینه مرغ | 300 گرم |
بادمجان قلمی | 4 عدد |
نعنا و جعفری | 300 گرم |
پیاز داغ | 6 قاشق غذاخوری |
آبغوره یا آب نارنج | 3 قاشق غذاخوری |
ادویه خورشتی | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
محلول زعفران | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ
- بادمجانها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید.
- در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
- سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید.
- وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویه خورشتی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- 2 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
- نعنا و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید
- 20 دقیقه به پایان پخت، سبزیهای معطر را به مرغ اضافه کنید.
- وقتی مرغ کاملا پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید.
- محلول زعفران را به خورش اضافه کرده و نمک آن را تنظیم کنید.
- پس از 15 دقیقه خورش آماده است و شما می توانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه