طرز پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

چهارشنبه 2 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

 خورش نازخاتون یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با انواع گوشت طبخ می شود. در این مقاله با طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ و نکات اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

سینه مرغ300 گرم
بادمجان قلمی4 عدد
نعنا و جعفری300 گرم
پیاز داغ6 قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب نارنج3 قاشق غذاخوری
ادویه خورشتیبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
محلول زعفران1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید.
  2. در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  3. سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید.
  4. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویه خورشتی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  5. 2 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
  6. نعنا و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید
  7. 20 دقیقه به پایان پخت، سبزی‌های معطر را به مرغ اضافه کنید.
  8. وقتی مرغ کاملا پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید.
  9. محلول زعفران را به خورش اضافه کرده و نمک آن را تنظیم کنید.
  10. پس از 15 دقیقه خورش آماده است و شما می توانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید.

 

خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

منبع:نمناک

طرز درست کردن کماج شمالی

طرز درست کردن کماج شمالی

دستور پخت میرزا قاسمی با گردو

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا