دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

جمعه 24 فروردین 1397 آشپزی
دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

مواد لازم برای تهیه لپه قرمه

  • مرغ (سینه) :400 گرم
  • سبزی (قرمه و سرخ شده) :200 گرم
  • پیاز :1 عدد
  • لپه :نصف پیمانه
  • غوره :نصف پیمانه
  • آبغوره :نصف پیمانه
  • نمک :به میزان لازم
  • فلفل :به میزان لازم
  • زردچوبه :به میزان لازم
  • روغن :به میزان لازم
 خورش قرمه لپه
خورش قرمه لپه
غذا دامغانی

طرز تهیه لپه قرمه

ابتدا لپه ها را با مقداری نمک آب پز می کنیم .
در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.
سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می افزاییم.
وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.
نکات 
1. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
2. میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.
3. بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.
خورش لپه
منبع:نمناک
طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

دستور پخت پیتزا زبان

دستور پخت پیتزا زبان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا