نحوه پخت خورشت قورمه سبزی آذری

یکشنبه 8 اردیبهشت 1398 آشپزی
دستور پخت خورشت قورمه سبزی آذری

 

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی (برای ۵ تا ۶ نفر)

مواد لازم
پیازچه خرد شده (قسمت سبز رنگ آن)3 فنجان
گشنیز خرد شده3 فنجان
روغن سبزیجات3 قاشق غذاخوری
گوشت دنده کبابی500 گرم
پیاز زرد1 عدد
زردچوبه1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده½ قاشق چایخوری
آب سرد5 فنجان
پیاز زرد برای سرخ کردن1 و ½ عدد
رب2 قاشق غذاخوری
لوبیا چیتی پخته شده1 فنجان
نمک1 قاشق چایخوری
لیمو عمانی له شده4 عدد
گوجه فرنگی2 عدد

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

  1. پیازچه، جعفری و گشنیز را خوب شسته و سپس آن‌ها را خرد کنید.
  2. گوشت تکه شده، پودر زردچوبه، فلفل سیاه، ۳ فنجان آب و نصف پیاز را درون زودپز بریزید. پس از پخته شدن، پیاز را از درون زودپز خارج کرده و بقیه مواد را درون آن باقی بگذارید.
  3. سبزیجات خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، درون یک ماهیتابه نسوز بریزید. آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا سرخ کرده و مدام هم بزنید. سپس سبزیجات را درون زودپز بریزید.
  4. ماهیتابه را با دستمال تمیز کرده و سپس مقدار پیاز گفته شده را درون آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. رب گوجه را به آن اضافه کرده و حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت بالا آن‌ها را سرخ کنید. سپس این ترکیب را نیز درون زودپز بریزید.
  5. ۱ قاشق چای خوری نمک، ۱ و نیم فنجان آب سرد، ۴ عدد لیمو عمانی له شده، ۴ عدد لیمو عمانی درسته و لوبیا چیتی را درون زودپز بریزید. بگذارید پخته شوند. سپس مواد را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید.
  6. گوجه فرنگی‌ها را ۴ قسمت کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند.

منبع:ستاره

قارچ سوخاری رستورانی

نحوه پخت چند روش قارچ سوخاری رستورانی

پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا