دستور پخت ته دیگ مرغ

پنج‌شنبه 28 دی 1396 آشپزی
دستور پخت ته دیگ مرغ

دستور پخت ته دیگ مرغ

 مواد لازم برای ته دیگ مرغ

  1.  سینه مرغ یا ران مرغ :2 عدد
  2. فیله مرغ :250 گرم
  3. برنج :700 گرم
  4. نخود آبگوشتی :200 گرم
  5. استاک مرغ :500 گرم
  6. پیاز بزرگ :2 عدد
  7. ادویه مخلوط :یک قاشق غذاخوری
  8. روغن و نمک :به میزان لازم
 ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ

 سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.
آنها را مزه دار می کنیم و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید. فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و پیاز را حبه ای خرد کرده و با کمی ادویه و زعفران به مدت 1 تا 2 ساعت مزه دار کنید. نخود را به مدت 12 ساعت خیس کنید. آب آن را در این مدت 2 تا 3 باز عوض کنید. بعد از این مدت آنها را در استاک ریخته و زمان بدهید که بپزد اما له نشود. در زمان پخت نخود می توانید چند قطره زعفران اضافه کنید. توجه کنید که در بعد از پخت نخودها تقریبا 1/2 لیوان از استاک باقی مانده باشد.
برنج را به مدت 4 تا 5 ساعت خیس کرده و بعد آبکش کنید. برنج را کمی زنده تر بردارید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را درون آن تفت دهید و پیازها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف بچینید.هر دو طرف پیاز را در روغن سرخ کنید. سینه های مرغ را روی پیازها بچینید. برنج را روی آنها می ریزیم. فیله مزه دار شد ه و نخود پخته را وسط برنج می ریزیم. نصف لیوان استاک باقی مانده را روی برنج می ریزیم و به مدت 35 دقیقه آن را دم می کنیم.
منبع نمناک
دستور پخت دونات روسی

دستور پخت دونات روسی

دستور پخت خورش ریواس با مرغ

دستور پخت خورش ریواس با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا