دستور پخت باقلوای لقمه ای

سه‌شنبه 12 تیر 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت باقلوای لقمه ای

باقلوا یکی از شیرینی‌های پرطرفدار است که هم در میهمانی‌ها سرو می‌شود و هم به عنوان دسر از آن استفاده می‌کنند. به همین دلیل در این مطلب طرز تهیه باقلوا لقمه‌ای که یکی از انواع محبوب این شیرینی است را معرفی می‌کنیم.

مواد اولیه برای تهیه باقلوا

مواد لازم
خاک قند100 الی 150 گرم
بادام خام100 گرم
گردو150 گرم
تخم مرغ1 عدد
هل آسیاب شدهیک قاشق مرباخوری
چوب دارچین2 عدد
زعفران دم کردهنصف استکان
گلاب1 استکان
دارچین پودر شده1 قاشق غداخوری
شکر50 الی 100 گرم
خمیر یوفکابه میزان لازم


چند نکته:

  • به جای خاک قند می‌توانید از شکر آسیاب شده نیز استفاده کنید.
  • میزان زعفرانی را که در نصف استکان آب جوش دم می‌کنید، بستگی به سلیقه خودتان دارد، اما سعی کنید خیلی پررنگ نباشد.
  • طرز تهیه خمیر باقلوا کار چندان ساده‌ای نیست، از اینرو از خمیر آماده یوفکا استفاده کنید.
  • چوب دارچین باید تازه باشد، برای اینکه از تازه بودن آن مطمئن شوید، آن را بو کنید. هر چه بوی دارچین تندتر باشد، تازه‌تر است.

طرز تهیه باقلوا
طرز تهیه باقلوا

  1. ابتدا گردو و بادام را با هاون دستی (هونگ) بکوبید. می‌توانید از گوشتکوب نیز استفاده کنید.
  2. سپس آن را با خاک قند، پودر دارچین و هل آسیاب شده مخلوط نمایید و کاملا بهم بزنید تا مواد با یکدیگر به خوبی قاطی شوند. مخلوط حاصل باید شبیه ماسه باشد.
  3. اکنون باید سس باقلوا را تهیه کنید، گلاب و شکر را مخلوط نموده و به میزان مساوی با گلاب باید آب به سس اضافه کنید. سپس چوب‌های دارچین را نیز بیفزایید.
  4. سس را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید، زیرا سس باید غلیظ باشد. توجه کنید که حتما باید شکر در سس حل گردد.
  5. زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد، چوب‌های دارچین را خارج کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
  6. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  7. خمیر یوفکا را از وسط برش بزنید تا مستطیل‌هایی به اندازه متوسط درست شود.
  8. سطح مستطیل‌ها را با زعفران دم کره و تخم مرغ می‌پوشانیم. فقط یک سمت خمیر باید به زعفران و تخم مرغ آغشته شود.
  9. اکنون از پودری که درست کردید، روی سطح خمیر که به زعفران و تخم مرغ آغشته شده است، بپاشید. توجه داشته باشید که در لبه‌های خمیر از این پودر استفاده نکنید. اکنون به آرامی شروع به رول کردن خمیر کنید. در انجام اینکار عجله نکنید. در انتها دو طرف خمیر را ببندید، برای اینکار دست‌تان را روی لبه خمیر قرار دهید و محکم فشار دهید.
  10. به همین ترتیب تمام باقلوا‌ها را بپیچید.
  11. برای پخت و تهیه باقلوا دو انتخاب داریم، آن‌ها را در فر قرار دهیم یا در ماهیتابه سرخ کنیم. اگر قصد دارید از فر استفاده کنید، دو طرف خمیر را باز بگذارید، اما اگر تمایل دارید آن‌ها را سرخ کنید، دو طرف خمیر را به روش یاد شده، ببندید. اگر دو طرف خمیر باز باشد و باقلوا را سرخ کنید، روغن فراوانی در بافت داخلی باقلوا نفوذ می‌کند.
  12. وقتی باقلواها را رول کردید، مقدار اندکی از مخلوط تخم مرغ و زعفران دم کرده را با قلمو فقط روی آنها بزنید (احتیاج نیست تمام لقمه را به این مایع آغشته کنید). به این ترتیب پس از طبخ شدن، باقلواها رنگ زیبایی خواهند داشت.
  13. اکنون روغن را داغ کنید و باقلواها را سرخ نمایید. خمیر یوفکا بافت خیلی ظریفی دارد، از اینرو مدت زمان طبخ زیادی نیاز ندارد و سریع سرخ می‌شود.
  14. پس از آنکه باقلوا را از ماهیتابه بیرون آوردید، آن را به مدت چند دقیقه در سسی که درست کرده بودید، قرار دهید.

طرز تهیه باقلوا به همین سادگی است. آنها را در ظرفی قرار دهید، برای تزیین می‌توانید کمی از پودر گردو یا بادام را روی آنها بریزید.

منبع:ستاره

قیمت سکه در بازار آزاد امروز۱۳۹۷/۸/۱۰

قیمت سکه، طلا و ارز 1397/4/12

دستور تهیه لوکوم موزی خوشمزه ترکیه ای

دستور تهیه لوکوم موزی خوشمزه ترکیه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا