دستور پخت استراتای پنیر (Cheese Strata)

پنج‌شنبه 28 تیر 1397 آشپزی
دستور پخت استراتای پنیر
استراتا به نوعی شبیه به پودینگ است. این غذا پس از اینکه در قالب یا ظرف نچسب فر قرار گرفت، نیاز دارد 6 ساعت تا 1 شب در یخچال بماند تا مواد آن به خوبی جا بیفتند. از این رو شما می توانید سر فرصت، این غذا را از شب قبل یا صبح روز مورد نظر آماده کنید و فقط 40 دقیقه قبل از سرو آن را در فر قرار دهید. این غذا برای 6 نفر مناسب سرو است.

مواد لازم استراتای پنیر (Cheese Strata)

کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
نان تست سفید 8 ورق
پنیر چدار رنده شده ½ 1پیمانه
پنیر گودا ½ 1پیمانه
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد بزرگ
شیر 2 پیمانه
فلفل چیلی ⅛ قاشق چایخوری
نمک درشت 1 قاشق چایخوری

استراتای پنیرغذاهای ایتالیایی

طرز تهیه استراتای پنیر (Cheese Strata)

یک قالب یا ظرف نچسب (مخصوص فر) مربع شکل 20 سانتی را با کره چرب کنید؛ ته آن 4 ورق نان بچینید.
نیمی از هر یک از پنیر ها را روی آن بپاشید. سپس پیازچه را روی پنیر بریزید و در لایه بعد( مثل لایه اول) نان و پنیر باقی مانده را روی آن قرار دهید.
شیر، تخم مرغ ها، کره آب شده، فلفل چیلی ( که دانه های آن را گرفته و ریز خرد کرده اید)، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در قالب فر ریخته، روی آن را بپوشانید و حدقال 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
فر را از قبل روی 160درجه سانتیگراد  گرم کنید. قالب را تا زمانی که استراتا پف کند و طلایی شود، در فر قرار دهید (حدود 40 دقیقه). قبل از سرو کردن، غذا را از فر خارج کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بیرون از فر بماند.

منبع:نمناک

تهیه کلم پلو آسیایی با برنج قهوه ای - آشپزی

دستور پخت شنیسل مرغ در فر

دستور پخت شنیسل مرغ در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا