نحوه پخت چند روش قارچ سوخاری رستورانی

یکشنبه 8 اردیبهشت 1398 آشپزی
قارچ سوخاری رستورانی

مواد لازم :قارچ سوخاری رستورانی

مواد لازم
قارچ تازه300 گرم
آرد سفید1 پیمانه
نشاسته ذرت1/2 پیمانه
بکینگ پودر3/4 ق چای‌خوری
نمک1/4 ق چای‌خوری
آب1 پیمانه
پودر سوخاری (پودر پانکو)2 پیمانه
 

 

 

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی خوشمزه

۱-ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در بالا تمیز کرده و کنار بگذارید.

۲-داخل یک کاسه، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگ‌پودر و نمک ریخته و آب را کم‌کم به آن‌ها اضافه کنید. غلطت این ترکیب باید کمی بیشتر از ماست باشد.

۳-قارچ‌ها را یکی‌یکی با چنگال داخل ترکیب بالا زده و چند ثانیه صبر کنید تا اضافه مواد آن بریزد سپس داخل پودرسوخاری بزنید.

۴-هرکدام از قارچ‌هایی که آماده کردید را روی یک توری سیمی قرار دهید و همین‌کار را برای همه قارچ‌ها تکرار کنید.

۵-قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمه‌سرخ شدند، آنها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید. حرارت زیر تابه باید به اندازه‌ای باشد که خمیر دور قارچ‌ها و خود قارچ‌ها به خوبی پخته شوند. (توجه کنید که حرارت بالا، باعث می‌شود روی خمیر سرخ شده و مغز آن خام بماند.)

۶-وقتی همه قارچ‌ها به حالت نیمه‌سرخ‌شده آماده شدند، این بار چند‌تا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند. این کار برای این است که همه قارچ‌ها به یک اندازه سرخ و ترد شوند و علاوه بر این موقع سرو، همه قارچ‌ها گرم باشند.


1. قارچ سوخاری رستورانی زعفرانی

مواد لازم
 قارچ متوسط نیم کیلو
تخم‌مرغ  1 عدد
ماست4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آردسوخاری ساده به میزان لازم
آردسوخاری درشت به میزان لازم
آبلیمو 1 ق مرباخوری
زعفران آب‌کرده 1 ق چای‌خوری

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی زعفرانی

۱-ابتدا ماست و تخم‌مرغ را داخل ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.

۲-نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

۳-آردسوخاری ساده‌ را کم‌کم به مایع اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. حتما آرد را کم‌کم بریزید زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچ‌ها نمی‌چسبد.

۴-قارچ‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید و داخل مواد بیندازید و خوب قارچ‌ها را به مواد آغشته کنید. حدود نیم‌ساعت صبر کنید تا قارچ‌ها خوب طعم‌دار شوند.

۵-در یک قابلمه گود، مقداری روغن بریزید و اجازه‌ دهید خوب داغ شود.

۶-در یک ظرف گود دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکی‌یکی قارچ‌ها را داخل آن بنیدازید و خوب آغشته کنید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.

۷-وقتی که قارچ‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.


2. قارچ سوخاری رستورانی تند با تخم‌مرغ

مواد لازم
قارچ1 کیلوگرم
نمکنصف ق چای‌خوری
تخم‌مرغ1 عدد
شیر1 ق غذاخوری
آردسوخاری ادویه‌دارنصف پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با تخم‌مرغ

۱-قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.

۲- تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.

۳-قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آن‌ها متمایل به قهوه‌ای شود.

۴-این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.


3. قارچ سوخاری رستورانی با پنیر

مواد لازم
قارچ1 کیلوگرم
آرد ذرتبه میزان لازم
نمکنصف ق چای‌خوری
تخم‌مرغ1 عدد
شیر1 ق چای‌خوری
پودر سیرنصف ق چای‌خوری
آردسوخارینصف پیمانه
پنیر پیتزانصف پیمانه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی با پنیر

۱-۲-ابتدا قارچ‌ها را به روش گفته‌شده در ابتدای متن تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.

قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.

۳-تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

۴-قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید

۵-آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.

۶-قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.

۷-مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

  1. ۸-قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به‌ طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.
منبع:ستاره

 

 

 

 

دستور پخت ۷ سوپ برای افطار

دستور پخت ۷ سوپ برای افطار

دستور پخت خورشت قورمه سبزی آذری

نحوه پخت خورشت قورمه سبزی آذری

آخرین دیدگاه‌ها

  • مریم گفت:

    من قارچ سوخاری با پنیر رو درست کردم تقریبا خوب شد ولی بنظرم پودر سوخاری که استفاده کردم زیاد خوب نبود واگرنه خوشمزه تر میشد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا