دستور تهیه دسر پلمبیر

پنج‌شنبه 16 فروردین 1397 دسته‌بندی نشده
دستور تهیه دسر پلمبیر

مواد لازم برای دسر پلمبیر

  •  خامه فرم گرفته یک لیوان
  • بستنی وانیلی یک لیوان
  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر 5 قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد
  • وانیل کمی
  • ژلاتین یک قاشق غذاخوری
  • شیر نصف لیوان
  • آب جوش نصف لیوان
  • مغز گردو کمی
  • موز یک عدد متوسط
 دسر پلمبیر
دسر پلمبیر
طرز تهیه دسر پلمبیر

طرز تهیه دسر پلمبیر

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.
سفیده رو با هم زن آنقدر میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود، سپس داخل یخچال قرار میدیم.
زرده ها رو با شکر و وانیل مخلوط میکنیم.
آنقدر میزنیم تا زرده ها کاملا با شکر مخلوط شده و به رنگ کرم در بیاد.
در این مرحله شیر رو که داغ کردیم آروم آروم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا حرارت شیر باعث لخته شدن زرده نشه! (استفاده از شیر داغ باعث میشه که زرده تا حدودی پخته بشه و خام استفاده نشه)
بعد از اینکه کل شیر رو اضافه کردیم و کاملا هم زدیم مواد رو کنار میذاریم تا سرد بشه و در این بین پورد ژلاتین رو با آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدیم تا کاملا حل بشه و بعد کنار میذاریم تا خنک بشه.
وقتی که مخلوط شیر و زرده های تخم مرغ خنک شد، بستنی، سفیده تخم مرغ و خامه فرم گرفته رو به موادمون اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا خوب مواد با هم مخلوط بشند و کف کنند.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع دسر های مدرن
در نهایت ژلاتین رو به مواد اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم تا داخل فریزر قرار بدیم.بعد از اینکه داخل ظرف ریختیم موزهای خورد شده و گردو رو هم بهشون اضافه میکنیم و به مدت 10 تا 12 ساعت داخل فریزر قرار میدیم.
دسر آماده هست.

منبع:نمناک

خاصیت گیاه افتیمون چیست

خاصیت گیاه افتیمون چیست

جزییات رونمایی خودروی ویژه جنسیس در 2021

جزییات رونمایی خودروی ویژه جنسیس در 2021

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا