دستور تهیه دسر انار با نشاسته

سه‌شنبه 16 آبان 1402 آشپزی
دستور تهیه دسر انار با نشاسته

یک دسر شیک و باشکوه مخصوص مهمانی های بزرگ که با انار و نشاسته تهیه میشود. این دسر خوشمزه و مقوی، ظاهری بسیار جذاب دارد و میتواند جلوه خاصی به میز پذیرایی شما ببخشد.
انار میوه‌ای سرشار از خواص دارویی و درمانی است. این میوه حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، ویتامین A، پتاسیم، فیبر و آنتی‌اکسیدان است. انار برای سلامت قلب، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان و بهبود گوارش مفید است.

نشاسته نوعی کربوهیدرات پیچیده است که از مغز گندم، ذرت و سایر غلات تهیه می‌شود. این ماده غذایی منبع خوبی از انرژی

دستور تهیه دسر انار با نشاسته

۱. مواد لازم طرز تهیه دسر انار با نشاسته (روش اول)

  • نشاسته 8 قاشق غذاخوری
  • آب انار 4 پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • کره 50 گرم
  • دانه انار 1 پیمانه

دستور تهیه :

نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با شکر و آب انار در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مایه را مرتب هم بزنید تا به جوش آید و باز به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود.
پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد، گلاب را اضافه کرده و هم بزنید.
سپس کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
کف قالب مورد نظر را با کمی کره چرب کنید و مواد را فورا در آن بریزید و پخش کنید.
دانه‌های انار را روی مواد ریخته و قالب را در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

نکته: در صورت ترش بودن انار می‌توانید میزان شکر را افزایش دهید.

دستور تهیه دسر انار با نشاسته

۲. مواد لازم طرز تهیه دسر انار با نشاسته (روش دوم)

  • ژله انار 1 بسته
  • دانه انار 1 پیمانه
  • نشاسته 1/2 پیمانه
  • شکر 2/3 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • گلاب 1/2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه

دستور تهیه :

یک لیوان آب جوش در کاسه پیرکس بریزید و پودر ژله را به آن اضافه کنید.
کاسه را روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژله به روش بن ماری در آب حل شود.
پس از اینکه پودر ژله کاملا حل شد، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و هم بزنید.

ژله را ته قالب دسر ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

نشاسته را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود، سپس شیر و وانیل را اضافه کرده و خیلی سریع هم بزنید تا یکدست شود و غلظتی مانند فرنی پیدا کند.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، وقتی از داغی افتاد آن را روی ژله‌ی داخل قالب ریخته و فورا در فریزر قرار دهید تا بسته شود.

ژله را پس از بستن در بشقاب برگردانید و دانه‌های انار را روی آن بریزید.

دستور تهیه دسر انار با نشاسته

۳. مواد لازم طرز تهیه دسر انار با نشاسته (روش سوم)

  • نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • خامه قنادی 150 گرم
  • آب انار 2 پیمانه
  • پودر قند 3/4 پیمانه
  • شیر 2 قاشق غذاخوری
  • ژلاتین 2 ورق
  • پنیر خامه ای (اختیاری) 100 گرم
  • دانه انار 1 پیمانه

دستور تهیه :

نشاسته ذرت، آب انار، شیر، وانیل و پودر قند را در یک قابلمه کوچک مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
خامه قنادی را با پنیر خامه‌ای مخلوط کرده و بزنید تا یکدست شود، سپس به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
۳-۲ قاشق آب سرد روی ژلاتین ریخته و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری حل شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه کنید و سریع هم بزنید.
مواد را از روی حرارت برداشته، در ظرف سرو ریخته، روی آن را با دانه های انار بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
نکات مهم و ضروری در تهیه دسر انار با نشاسته
نشاسته خوب، نشاسته‌ای است که سفید رنگ باشد و مزه ترش نداشته باشد. برای گرفتن ترشی نشاسته، می‌توان آن را در آب زیاد خیس کرد و پس از ته نشین شدن نشاسته، آب زلال روی آن را دور ریخت.
نشاسته را باید همیشه در آب سرد حل کرد و سپس روی حرارت قرار داد. برای اینکه نشاسته به راحتی در آب سرد حل شود می‌توان آن را آسیاب کرد و به صورت پودر درآورد.
در پختن نشاسته اگر میزان آب زیاد در نظر گرفته شود و با جوشاندن به غلظت لازم رسانده شود، نشاسته صاف و بلوری از کار در می‌آید.
وقتی نشاسته را روی حرارت قرار می‌دهید مرتب آن را هم بزنید، چون نشاسته خیلی زود ته می‌گیرد و گلوله گلوله می‌شود

خوراک لوبیا سفید

خوراک لوبیا سفید

اشکنه

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا