تارت حلوا از دو قسمت تارت و حلوا تشکیل شده است که جداگانه آماده میشوند. اگر تصمیم دارید یک دسر ایرانی را طبخ کنید، این دسر به خاطر ظاهر زیبا و طعم و عطر دلپذیر، گزینه مناسبی است.
مواد لازم برای تهیه تارت
مواد لازم | |
آرد | 250 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 120 گرم |
گلاب | 1 قاشق سوپخوری |
پودر قند | 3 قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه خمیر تارت
- پودر قند و روغن قنادی را با یکدیگر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا یک دست شود.
- یک عدد تخم مرغ را به مواد اضافه میکنیم و بهم میزنیم.
- سپس گلاب را به مواد میافزاییم.
- در ادامه زعفران دم کرده را نیز به مواد اضافه میکنیم.
- نمک و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید، سپس به مابقی مواد اضافه کنید.
- خمیر را در قالبهای یکنفره یا یک قالب بزرگ پهن میکنیم. قطر آن نباید بیشتر از نیم سانتیمتر باشد.
- وقتی خمیر را در قالب پهن و اضافههای آن را جدا کردید، با چنگال سوراخهایی را در کف خمیر به وجود آورید. اینکار باعث میشود، زمانی که خمیر را در فر قرار میدهید، پف نکند. خمیر تارت نباید پف کند تا بتوانید حلوا را درون آن قرار دهید.
- اکنون تارتها را در فر قرار داده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- مدت زمانی که این خمیر باید در فر قرار بگیرد، با توجه به اندازه قالب متفاوت است. قالبهای یکنفره خیلی کوچک نهایتا ۱۵، قالبهای یکنفره متوسط ۱۵ الی ۲۰ و قالب بزرگ حدود ۲۵ دقیقه باید در فر قرار داده شوند.
- پس از آنکه تارتها را از فر بیرون آوردید، آنها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شوند. اگر تارتها از قالب به راحتی خارج نشدند، میتوانید کمی به قالب فشار آورید تا خمیرها به راحتی خارج شوند.
- اکنون نوبت به شکل دادن حلوا رسیده است، میتوانید از هر نوع حلوایی استفاده کنید. از آنجا که در تهیه حلوا روغن نسبتا زیادی بکار میرود، قالب سیلیکونی هم میتوانید به کار ببرید و نیاز به چرب کردن قالب نیست.
- بجای قالب سیلیکونی از قیف و ماسوله مناسب هم میتوانید استفاده کنید. به این ترتیب که حلوا را درون قیف بریزید و به شکل گل یا شکوفه به تارت اضافه کنید.
- اگر قالب سیلیکونی به کار میبرید، حلوا را در قالب به گونهای بریزید که تمام قالب را بگیرید و سپس سطح آن را صاف کنید. اکنون قالب را در فریزر قرار دهید تا حلوا سفت شود، در ادامه حلواها را از قالب خارج کنید و روی تارتها قرار دهید.
- اگر در یک قالب بزرگ تارت را آماده کرده بودید، برای تزیین آن بهتر است از قیف استفاده کنید. البته میتوانید حلوا را روی سطح قالب پهن نمایید و پس از صاف کردن سطح آن، روی حلوا طرح بیندازید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه