مواد لازم نان لطیفه
- آرد 100 گ ( 3/2 پ )
- شکر 100 گ ( 2/1 پ )
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- وانیل 8/1 ق چ
- بکینگ پودر 2/1 ق چ
- پودر قند و پودر پسته به میزان لازم
- خامه فرم گرفته 200 گ
طرز تهیه نان لطیفه
ابتدا آرد + وانیل + بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک نمایید
سفیده تخم مرغها را با همزن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.
سپس زرده ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و همزن را خاموش نمایید
موادخشک را کم کم اضافه کرده و بصورت دورانی با لیسک مخلوط کنید
سپس مواد را در قیف ریخته و یا می توانید از اسکوب بستنی استفاده نمایید
و بعد روی کاغذ روغنی که داخل سینی پهن کرده اید با فاصله از مواد بریزید
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع شیرینی های تر
و بعددر فر 200 درجه سانتی گراد یا 400 فارنهایت یا شماره 5 به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید
قبل از اینکه شیرینی را داخل فر قرار دهید روی آنها کمی پودر قند بپاشید .
خامه را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد سپس بین دو عدد از شیرینی های آماده مقداری خامه ریخته و بعد برای تزئین کمی پودر پسته روی آنها بپاشید.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه