شکل زیبای شیرینی ونیزی می طلبد که در مهمانی های شما جزئی از پذیرایی تان باشد.باما همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی ونیزی
- کره 225 گرم
- آرد 225 گرم
- پودرقند 50 گرم
- وانیل قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 50 گرم
- شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی ونیزی
کره نرم شده را خوب می زنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کرده،
آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا به صورت کرم در آید.
سپس آرد و نشاسته ذرت را افزوده تا خمیر لطیفی درست شود.
همچنین بخوانید : تمام مطالب دستور آشپزی شیرینی های عید نوروز
خمیر را درون کیسه کرده و با ماسوره ستاره ای در سینی با فاصله می ریزیم
و روی هر کدام یک عدد شکلات چیپسی می گذاریم
سپس سینی را با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه