توپک پاستا و پنیر

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی

توپک پاستا و پنیر

سمیه دیندار: با دستور غذایی توپک پاستا و پنیر  یک پیش غذای جدید و شگفت انگیز را تجربه میکنید.

مواد مورد نیاز توپک پاستا و پنیر:

 

  • پاستا آرنجی: 450 گرم
  • کره: یک چهارم پیمانه
  • آرد: یک دوم پیمانه
  • شیر: یک و یک چهارم پیمانه
  • پنیر چدار (رنده شده): 400 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پودر سوخاری: 3 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن گیاهی: به میزان لازم
توپک پاستا و پنیر

توپک پاستا و پنیر

روش پخت توپک پاستا و پنیر:

1.    پاستا را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و حدود 15 دقیقه بگذارید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

2.    تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را درون آن ذوب کنید. بعد آرد را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن کرمی شود. سپس 1 پیمانه شیر به آن افزوده و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. بعد به تدریج پنیر چدار را افزوده و هم بزنید تا مایه یکدست و نرمی حاصل شود.

3.    پاستای پخته شده را به مایه پنیری افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سپس پاستا را داخل ظرف درداری گذاشته و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

4.    از مخلوط پاستا به اندازه یک گردو برداشته و با دست آن را گلوله کنید.

5.    توپک های پاستا را درون ظرفی که از قبل با مقداری روغن چرب شده (یا با کاغذ روغنی پوشیده شده) بچینید و آن را به مدت 1 تا 12 ساعت در فریزر قرار دهید.

6.    تخم مرغ و بقیه شیر را درون کاسه ای بریزید و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا یکدست شود. بعد پودر سوخاری را درون ظرفی بریزید. بعد توپ پاستا و پنیر را به ترتیب درون مایه تخم مرغی و پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای آن به پودر سوخاری آغشته شود.

7.    تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود 4 دقیقه آن ها را سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.

8.    توپ های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن برود. سپس درون ظرفی چیده و با سس دلخواه سرو کنید.

 

رولت نان با سوسیس

ککتیل کالینز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا