املت کیسه ای

شنبه 6 آذر 1400 آشپزی

این املت درون روغن یا کره درست نمی شود، بلکه در آب پخته می شود. برای این منظور لازم است کیسه های مخصوص پخت و پز داشته باشید و همه مواد لازم را درون کیسه ریخته و آن ها را در قابلمه آب داغ بریزید. به همین راحتی یک غذای سالم و غیر چرب در اختیار خواهید داشت.

مواد لازم املت :

  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۴ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
  •     ۱/۸ کلم برگ
  •     ۲ ورقه ژامبون
  •     ۶ برگ ریحان
  •     ۳۰ گرم پنیر رنده شده
  •     ۲ عدد قارچ
  •     ۲ قاشق غذاخوری شیر
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     نصف قاشق چایخوری نمک
  •     فلفل سیاه
  •     سس گوجه فرنگی

 

املت

املت

طرز تهیه 

1. گوجه فرنگی های گیلاسی را به صورت مکعب های ۱ سانتی متری برش دهید. برگ های ریحان را خرد کنید. قارچ ها را نیز ریز خرد کنید.

2. کلم ریز شده را درون کیسه های مخصوص فر بریزید. نمک به آن ها بیفیزایید و هم بزنید تا نرم شوند.

3. بقیه مواد را درون کیسه ریخته و با دست مخلوط کرده و آن ها را له کنید.

4. درب کیسه را محکم ببندید.

5. درون قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. پس از جوشیدن، کیسه حاوی مواد را درون آن قرار دهید و بگذارید ۶ دقیقه بپزد.

6. کیسه را باز کرده و املت را درون بشقاب گذاشته و با سس گوجه فرنگی، تزئین و سرو کنید.

معجون ترک سیگار

معجون ترک سیگار

رول پنیری مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا