» آشپزی » ورقه های بادمجان و اسفناج، به جای ورقه های لازانیا – آشپزی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۲۴ - ۱۱:۱۳

 کد خبر: 25312
 32 بازدید
 دیدگاه‌ها برای ورقه های بادمجان و اسفناج، به جای ورقه های لازانیا – آشپزی بسته هستند

ورقه های بادمجان و اسفناج، به جای ورقه های لازانیا – آشپزی

وبسایت روزیاتو: اگر به دنبال دستور پخت غذاهای گیاهی هستید که گوشت یا کربوهیدرات در خود ندارند، غذایی که در ادامه آموزش داده شده مناسب شما خواهد بود. در این دستور نه از ورقه های لازانیا خبری هست نه از گوشت چرخ کرده و سوسیس و بیکن. همه مواد تشکیل دهنده این غذا، گیاهی بوده […]

ورقه های بادمجان و اسفناج، به جای ورقه های لازانیا – آشپزی

وبسایت روزیاتو: اگر به دنبال دستور پخت غذاهای گیاهی هستید که گوشت یا کربوهیدرات در خود ندارند، غذایی که در ادامه آموزش داده شده مناسب شما خواهد بود. در این دستور نه از ورقه های لازانیا خبری هست نه از گوشت چرخ کرده و سوسیس و بیکن. همه مواد تشکیل دهنده این غذا، گیاهی بوده و شامل بادمجان، اسفناج و پنیر است.

مواد لازم:

  •     ۲ عدد بادمجان متوسط
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۲ حبه سیر خرد شده
  •     ۵ پیمانه برگ های جوان اسفناج
  •     ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     ۲۵۰ گرم پنیر موزارلای رنده شده
  •     نصف پیمانه پنیر محلی
  •     نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
  •     ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
  •     ۱ عدد تخم مرغ
  •     ۱٫۵ پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     ریحان تازه برای تزئین

 لازانیا با بادمجان و اسفناج

 

طرز تهیه:

 ۱٫   بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش دهید. آن را درون یکی سینی چیده و روی دو طرف آن ها نمک بپاشید. به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا عرق کرده و تلخی خود را پس دهند. سپس با دستمال کاغذی حوله ای آب اضافه بادمجان ها را بگیرید.

۲٫    فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۳٫    بادمجان های خشک را درون سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

۴٫    بادمجان ها را از فر خارج کرده و دمای آن را به ۱۹۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

۵٫    روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سیر را ریخته و یک دقیقه تفت دهید تا عطرش آزاد شود. اسفناج ها را افزوده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا آب بیندازند.

۶٫    در یک کاسه بزرگ، سیر، اسفناج، پارمسان، موزارلا، پنیر محلی، تخم مرغ، آویشن و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.

۷٫    حدود یک چهارم از سس گوجه فرنگی را کف تابه پیرکس بریزید.

۸٫    یک لایه بادمجان روی آن بچینید. روی آن نیمی از مخلوط پنیر و اسفناج بریزید و این مراحل را دوباره تکرار کنید.

۹٫    ظرف را به مدت ۱۸ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

۱۰٫    سپس با ریحان تازه تزئین و به صورت داغ سرو کنید.

منبع : برترینها


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی

دیدگاه بسته شده است.