» دسر » طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۱۴ - ۱۸:۲۹

 کد خبر: 52872
 7953 بازدید

طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

مواد لازم برای ژله انار و زنجبیل

ژلاتین۲۵ گرم
آب انار۶۰۰ میلی لیتر
شکر۶۵ گرم
زنجبیل تازه۲۰ گرم
دانه انار۲۰۰ گرم

طرز تهیه ژله انار و زنجبیل

ژلاتین را در ظرف کم عمقی قرار دهید و به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب انار بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید.
زنجبیل را پوست بکنید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.
آب انار، زنجبیل و شکر را روی حرارت گرم کنید اما اجازه ندهید به جوش آید زیرا رنگ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
همچنین بخوانید : مطالب دستور تهیه انواع ژله
ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
حالا ژله تان را در ظرف مورد نظرتان بریزید و دانه های انار را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن با خامه یا ماست کم چرب و یک برگ نعناع سرو کنید.
منبع:نمناک

 


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : دسر
Bilit Arzan Bilit Kish
loading...
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.