» آشپزی » طرز تهیه شربت تخم شربتی – آشپزی تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۲۵ - ۸:۴۵
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۴/۲۵ - ۸:۴۵
طرز تهیه شربت تخم شربتی – آشپزی
وب سایت سوران: خواص تخم شربتی برای افرادی که می خواهند پوست و موی زیبایی داشته باشند و یا دردهای معده و گوارشی را درمان کنند عالی است. تخم شربت یکی از درمان های گیاهی فشارخون و آرامش اعصاب است. مواد لازم: شکر ۱ کیلو گرم تخم شربتی چهار قاشق عذاخوری گلاب نصف لیوان آب […]

وب سایت سوران: خواص تخم شربتی برای افرادی که می خواهند پوست و موی زیبایی داشته باشند و یا دردهای معده و گوارشی را درمان کنند عالی است. تخم شربت یکی از درمان های گیاهی فشارخون و آرامش اعصاب است.
مواد لازم:
- شکر ۱ کیلو گرم
- تخم شربتی چهار قاشق عذاخوری
- گلاب نصف لیوان
- آب ۴ لیوان

طرز تهیه:
۱-ابتدا لازم است که به میزان لازم از تخم شربتی را درون یک کاسه ریخته و روی آن آب ریخته و صبر کرده تا تمامی دانه ها بالای اب بیایند و سپس سنگین شده و ته نشین شوند و در این حالت اگر خاشاکی در این دانه ها وجود داشته باشد به روی آب آمده و می توان آنها را از آب خارج کرده و در واقع تخم شربت ها را تمیز می شوند و شسته می شوند و به این روش تمامی تخم شربت ها خیس می خورند و لازم است که در ظرفی دیگر اب و شکر را روی حرارات بگذارید تا حدی که این شهد قوام بیاید.
۲- زمانی که که این شهد غلیظ شد زمان آن فرا رسیده است که زعفران دم کرده را به میزانی که کمی رنگ شربت تغییر کند به این شهد اضافه نموده و پس از آن گلاب را نیز اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه زیر شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم که سرد شود.
۳-حال مرحله ی نهایی درست کردن تخم شربتی است ، به این صورت که تخم شربت های شسته شده را به شهدی که درست کرده اید اضافه کنید و هم بزنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید . شما می توانید به دلخواه خود میزان این دانه ها را در شربت تخم شربتی زیاد تر نمایید.
*نکته ی دیگر این است که می توانیم از عرق بیدمشک و یا بهار نارنج به جای گلاب در تهیه تخم شربتی استفاده کنیم .
منبع : برترینها
برچسب ها :
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دسته بندی : آشپزی
مطالب مرتبط
دیدگاه بسته شده است.
گوناگون