» آشپزی » دستور پخت خورشت به با آلو و رب انار

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۱۳ - ۱۷:۱۵

 کد خبر: 40991
 662 بازدید

دستور پخت خورشت به با آلو و رب انار

دستور پخت خورشت به با آلو و رب انار

 

خورشت به از جمله غذاهایی است که در فصل پاییز و همزمان با فراوانی میوه به به همراه مربای به توسط بانوان ایرانی تهیه می‌شود. بسته به ذائقه و منطقه محل زندگی این خورشت با آلو، گردو، رب انار، لپه و … پخته می‌شود که در ادامه شما را با طرز تهیه این خورشت با آلو و همراه با رب انار آشنا خواهیم کرد، همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت به

 

 گوشت گوسفندی  ۳۰۰ گرم
 پیاز  ۲ عدد
 به  ۳ عدد
 آلو خورشتی  ۱۰ عدد
 شکر، آبلیمو و رب انار  به میزان لازم

طرز تهیه خورشت به با آلو و رب انار

  • پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت در کمی روغن خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه مقداری آب بگذارید روی شعله متوسط تا گوشت خوب پخته شود.
  • به ها را پوست کنده و همانند پره های پرتقال یا به صورت دلخواه برش دهید. سپس کمی تفت دهید تا میوه ها تغییر رنگ دهند.
  • آلوها را در آب خیس کنید.
  • وقتی گوشتتان پخته شد به ها را اضافه کرده و پس از مقداری قل خوردن نوبت به اضافه کردن آلوست.
  • وقتی به ها پخته شدند و خورشتتان جا افتاد، شکر، آبلیمو و رب انار را بسته به ذائقه تان اضافه کنید و طعم آن را بچشید. اگر خوب بود بعد از ۵ دقیقه خورشت شما آماده است.

 

منبع : سایت ستاره


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
Bilit Arzan Bilit Kish
loading...
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.