×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» آشپزی » دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۳ - ۲۱:۴۰

 کد خبر: 59889
 54 بازدید

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم مواد لازم برای گوشت آرام پز با کلم ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ کیلوگرم گوشت ۱ عدد بزرگ پیاز ۵۰۰ گرم کل اسلا ۱ حبه سیر ۳/۴ پیمانه سرکه ۱ قاشق چای خوری زیره ۳۵۰ گرم سیب زمینی همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی طرزتهیه […]

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

دستور پخت گوشت آرام پز با کلم

مواد لازم برای گوشت آرام پز با کلم

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ کیلوگرم گوشت
۱ عدد بزرگ پیاز
۵۰۰ گرم کل اسلا
۱ حبه سیر
۳/۴ پیمانه سرکه
۱ قاشق چای خوری زیره
۳۵۰ گرم سیب زمینی
گوشت آرام پز با کلم
همچنین بخوانید : دستور تهیه تمام غذاهای خارجی

طرزتهیه گوشت آرام پز با کلم

در قابلمه ای،۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. بر روی گوشت ها نمک و فلفل(فراوان) بپاشید و هر طرف گوشت را ۳ دقیقه تا طلایی شوند بپزید. گوشت ها را از قابمله خارج کنید.
حرارت را به متوسط رو به پایین کاهش دهید. ۱ قاشق غذاخوری باقیمانده روغن زیتون، پیاز، ترکیب کلم و هویج ( کل اسلا) و سیر را اضافه کنید. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. برای ۱۰ دقیقه تا کلم ها نرم شوند، بپزید.(مواد را مدام هم بزنید.)
حرارت را بالا ببرید. سرکه، زیره و یک و یک چهارم پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سیب زمینی ها را اضافه کنید، دما را تا حدی که مواد قل بزند، کم کنید. درب ظرف را بگذارید و برای حدود ۲۰ دقیقه تا کلم و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
گوشت ها را به قابلمه برگردانید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تا گوشت ها مغزپخت و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید.
منبع:نمناک

برچسب ها : ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات