Dayan Portal
×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» دسر » دستور پخت کیک باقلوا

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۷ - ۱۵:۲۹

 کد خبر: 77735
 2617 بازدید

دستور پخت کیک باقلوا

کیک باقلوا دارای طعم و عطر خاصی است که می توانید با یک فنجان قهوه آن را برای عصرانه میل نمایید. مواد لازم برای کیک باقلوا     تخم مرغ ….۳ عدد     روغن مایع …. ۱/۴ پیمانه     شکر ….۱ پیمانه     وانیل …۱/۴ قاشق چای خوری     ارد ….۱ و […]

دستور پخت کیک باقلوا
کیک باقلوا دارای طعم و عطر خاصی است که می توانید با یک فنجان قهوه آن را برای عصرانه میل نمایید.

مواد لازم برای کیک باقلوا

  •     تخم مرغ ….۳ عدد
  •     روغن مایع …. ۱/۴ پیمانه
  •     شکر ….۱ پیمانه
  •     وانیل …۱/۴ قاشق چای خوری
  •     ارد ….۱ و ۱/۴ پیمانه
  •     بکینگ پودر …۱ قاشق چای خوری
  •     پودر هل …۱ قاشق مربا خوری سر پر
  •     گلاب …. ۱ قاشق غذا خوری

    مواد لازم برای شربت ( شهد )

  •     گلاب …۱/۲ پیمانه
  •     آب ….۱/۲ پیمانه
  •     شکر ….۱ پیمانه
کیک باقلوا
کیک باقلوا

طرز تهیه شربت ( شهد )

آب وشکر را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و چند جوش بزند حرارت را خاموش و سپس گلاب را اضافه نمایید .

طرزتهیه کیک باقلوا

تخم مرغ را به همراه شکر ووانیل با همزن برقی زده تا یکدست شود سپس نیمی از هل را به همراه گلاب به مواد اضافه می کنیم و مخلوط مینماییم .
در این مرحله روغن مایع را اضافه و فقط یک لحظه هم زده وسریع همزن را خاموش میکنیم .
مابقی مواد خشک دستور را با هم الک کرده(ترجیحا ۳ مرتبه) وبه همراه مابقی هل به مواد اضافه کرده سپس سینی ۳۵*۳۵ لبه دار را چرب کرده وآرد پاشی مینماییم . اضافی آرد داخل سینی را تکانده تا فقط یک لایه آرد روی روغن پوشش داده شود .
مواد آماده را در قالب ریخته ودر فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده قرار داده به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم .
طرز تهیه زرینه (اگ واش)
جهت خوش رنگ تر شدن این کیک میتوان ۱ عدد زرده تخم مرغ را به همراه نوک قاشق شیر و ۱ قاشق مربا خوری پودر قند وزعفران اب زده مخلوط کرد وپس از پخت کیک روی آن را زرینه زده وحدود ۵-۱۰ دقیقه در فر گریل ( حرارت بالا )قرار داده وپس از طلایی شدن از فر خارج نمایید .
پس از خارج کردن از فر کیک را به شکل مورد نظر برش داده وپس از اینکه از داغی افتاد طی چند مرحله (۳ مرحله ) شربت را به آن اضافه میکنیم .
نکات 
دقت کنید که شربت کیک را پس از اینکه کمی سرد شد در ۳ مرحله روی آن بدهید . اگر در حالتی که کیک داغ است و یا به صورت یک دفعه روی آن دهید کیک خمیر شده و غیر قابل استفاده است .
حتما فر را از قبل گرم کنید تا کیک شما درست و به اندازه پف نماید .
دقت نمایید زمانی که اگ واش روی کیک میزنید و حرارت بالا را را روشن مینمایید خیلی سریع رنگ عوض مینماید . پس مراقب باشید که کیک نسوزد .
پخت باقلوا
منبع:نمناک

وبگردی


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : دسر
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات