×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» دسر » دستور پخت کیک انجیر و ماست

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ - ۱۷:۱۶

 کد خبر: 60996
 93 بازدید

دستور پخت کیک انجیر و ماست

دستور پخت کیک انجیر و ماست مواد لازم برای کیک انجیر و ماست   ۱۰ عدد انجیر متوسط (هر کدام را به ۸ قسمت تقسیم کنید)   ۳ قاشق سوپ خوری عسل   ۲۰۰گرم یا یک پیمانه کره نرم شده   ۱۷۵گرم یا سه چهارم پیمانه پودر قند  پوست رنده شده یک عدد لیموترش  پوست […]

دستور پخت کیک انجیر و ماست

دستور پخت کیک انجیر و ماست

مواد لازم برای کیک انجیر و ماست

  1.   ۱۰ عدد انجیر متوسط (هر کدام را به ۸ قسمت تقسیم کنید)
  2.   ۳ قاشق سوپ خوری عسل
  3.   ۲۰۰گرم یا یک پیمانه کره نرم شده
  4.   ۱۷۵گرم یا سه چهارم پیمانه پودر قند
  5.  پوست رنده شده یک عدد لیموترش
  6.  پوست رنده شده نصف پرتقال
  7.   ۴ عدد تخم مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)
  8.   ۲۲۵ گرم یا ۲ پیمانه آرد سفید گندم
  9.  یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  10.  یک قاشق چای خوری سودا
  11.  ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه ماست
  12.  مقداری عسل برای براق کردن انجیرهای پخته روی کیک
کیک با انجیر

 طرز تهیه کیک انجیر و ماست

 فر اجاق گاز را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت یا شماره ۴ از قبل گرم کنید. قالب کیکی با قطر ۲۳سانتی متر را آماده کنید، سپس کف و دیواره آن را بعد از چرب کردن با روغن مایع، با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی پوشش دهید.
 حالا برش های انجیر را در کنار و همچنین روی هم در کف قالب بچینید و ۳ قاشق عسل را روی انجیرها بریزید.
 کره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط کردن آنها بکنید تا مخلوط حاصل، بی رنگ شده و پف کند. سپس کم کم زرده های تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
 مواد لازم خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سپس کمی از آن را به مخلوط کرمی اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس یک قاشق ماست به آن افزوده و هم زدن را ادامه دهید. همین کار را به نوبت تا زمانی تکرار کنید که مخلوط خشک و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.
 کاسه تمیزی آماده کنید و سفیده های تخم مرغ را در آن بریزید و با مخلوط کن آن قدر بزنید تا پف کرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده شده را افزوده و هم زدن را یکی دو بار به آرامی انجام دهید. مایه کیک را روی انجیرها بریزید و به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی
کیک انجیر و ماست
منبع:نمناک

وبگردی


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : دسر
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات