» آشپزی » دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ - ۱۲:۳۰

 کد خبر: 53119
 2470 بازدید

دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

دستور پخت کباب شامی اصفهانی در فر

مواد لازم برای تهیه کباب شامی اصفهانی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۳-۴ عدد
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
شیره انگور ۱۵۰ گرم
سرکه ۳-۴ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ فنجان
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم
این مقدار مواد برای تهیه ۲۴ عدد شامی مناسب است، زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه، و زمان پخت و انتظار حدود ۱ ساعت است.

طرز تهیه کباب شامی اصفهانی

  1. هویج را پس از شستن، پوست گرفته و بپزید، سپس آن را رنده کنید.

  2. پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس گوشت چرخ کرده، هویج رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به آن اضافه کنید و ورز دهید.

  3. آرد نخودچی را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا جایی که مایه شامی سفت شود.

  4. مایه حاصل را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را از فریزر خارج کنید.

  5. سینی فر را کمی چرب کرده، از مایه به اندازه گردوهای کوچک برداشته، به صورت بامیه، شکل دهید و سپس شامی ها را در سینی فر بچینید.

  6. سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

  7. درجه حرارت فر را کم کنید، دمای آن را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و نیم ساعت دیگر زمان دهید تا شامی ها بپزد.

  8. شیره انگور، آب و سرکه را مخلوط کرده و این سس را روی شامی ها بریزید، سپس ۱۵ دقیقه دیگر، در فر قرار دهید تا سس به خورد شامی ها رود.

  9. شامی را در ظرف مناسب قرار داده، با تکه های هویج تزئین کنید و سپس سرو نمایید.

کباب شامی اصفهانی

منبع:ستاره

۲

برچسب ها : , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.