» آشپزی » نحوه پخت لازانیا رولی بسیار خوشمزه و لذیذ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۱۵ - ۱۹:۱۹

 کد خبر: 81367
 2637 بازدید

نحوه پخت لازانیا رولی بسیار خوشمزه و لذیذ

نحوه پخت لازانیا رولی بسیار خوشمزه و لذیذ
لازانیا رولی

روش درست کردن لازانیا رولی

مواد لازم:

۱۲ ورق لازانیا
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱/۲ پوند چرخکرده بوقلمون / گوشت گاو چرخکرده
۱/۲ پیاز
۳-۴ بوته سیر
۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری ادویه یا چاشنی ایتالیایی خشک (مخلوط گیاهان)
۱ قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک (برای تندی اختیاری است)
نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم
۱ (۱۵ اونس) ظرف پنیر ریکوتا
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۲ بند انگشت کوچک برگ جعفری تازه ۱ فنجان پنیر موتزارلا خرد شده
۱ فنجان تازه پنیر پارمسان
۱ قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه تازه ۱/۲ قاشق چایخوری
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به لازانیا و سوفله

طرز تهیه:
پیاز و سیر را به خوبی ریز ریز کنید.
روغن زیتون را در ظرفی گرم کنید و سیر و پیاز را در ان بریزید تا نرم شود. بوقلمون / گوشت گاو را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت گرفته شود.
-گوشت را با نمک، فلفل، چاشنی ایتالیایی (مخلوط گیاهان) و ترشی فلفل قرمز را برای تندی بگذارید تا برشته شود.
– برای سس گوشت به روش رستورانی، هرگونه چربی اضافی گوشت را از تابه بیرون بکشید و گوشت را در یک پروسه در حدود یک دقیقه بگذارید تا گوشت به دانه های کوچکتر برسد. (اگر این کلر برایتان سخت است و یا سس گوشت خانگی درست دارید از این مرحله صرف نظر کنید).
لازانیا رولی خوشمزه

– گوشت را به تابه بازگردانید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. اگر از پوره گوجه فرنگی استفاده می کنید، ممکن است مجبور شوید حدود یک فنجان آب اضافه کنید. بگذارید آن را به آرامی ۱۰-۱۵ دقیقه جوش بخورد دهید.

– در حالی که در حال قُل زدن است میتوانید کار ورقه های لازانیا را شروع کنید.
طبق دستورالعملهای بسته، ورق های لازانیا را در آب نمک قرار دهید.
– در یک کاسه ، پنیر ریکوتا، نیمی از موتزارلا، نیمی از پنیر پارمسان، یک عدد جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. –
برای جمع آوری رول های لازانیا، ورق ها را روی کاغذ مخصوص یا کاغذ موم قرار دهید. مخلوط پنیر ریکوتا را در امتداد ورق ها پخش کنید، سپس با قاشق ترکیبی از گوشت را نیز در هر ورق قرار دهید. هرکدام از ورقه های لازانیا را به صورت جداگانه رول کنید.
در انتهای ظرف پختی که میخواهید استفاده کنید، یک لایه نازک از سس گوشت را پهن کنید. سپس رول های لازانیا را در ظرف و روی آن یک لایه سس گوشتی بیشتر قرار دهید.
پنیر موزارالا باقی مانده، پنیر پارمسان و جعفری را به صورت یکنواخت روی آن پهن کنید.
-ظرف را با فویل بپوشانید تا اطمینان حاصل کنید که پنیر به ظرف نچسبیده و در دمای ۳۷۵F را در مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید
منبع:نمناک

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.