» آشپزی » دستور پخت کاهو پلو با طعم جدید

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۲/۲۲ - ۱۹:۲۱

 کد خبر: 81680
 2022 بازدید

دستور پخت کاهو پلو با طعم جدید

دستور پخت کاهو پلو با طعم جدید
کاهو پلو یکی از غذاهای محلی و خوشمزه ی ایرانی است که ترکیبی از گوشت مرغ و کاهو است و طعم فوق العاده و متفاوتی دارد. با روش تهیه این غذای ایرانی در آشپزخانه نمناک آشنا شوید.

 مواد مورد نیاز برای درست کردن کاهو پلو

  • برنج آبکش شده از قبل چهار پیمانه
  • تکه های مرغ به تعداد نفرات
  • گوجه فرنگی چهار قاچ شده دو عدد
  • کاهو خرد شده یک کیلوگرم
  • روغن نصف پیمانه
  • زعفران آب کرده به میزان لازم

کاهو پلو

نحوه پخت کاهو پلو

قابلمه نچسبی را انتخاب کنید و با کمی روغن چرب کرده، تکه های مرغ را در آن می چینیم و مابین آنها گوجه فرنگی های خرد شده را می گذاریم. مقداری برنج روی مرغ ها ریخته و کمی زغفران زده و کاهو را روی آن می گذاریم همین طور چند لایه از این مواد را روی هم قرار می دهیم تا مواد تمام شود. بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا دم بکشد. در آخر کمی روغن بر روی برنج ها می ریزیم.پس از پخت کامل برنج را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و دور آن را با کاهو، اسفناج یا کرفس خرد شده تزیین می کنیم.امیدواریم از طعم و عطر این غذای لذیذ ایرانی لذت ببرید.

کاهو پلومنبع:نمناک


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.