» آشپزی » طرز پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۸/۰۲ - ۷:۵۷

 کد خبر: 61765
 947 بازدید

طرز پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

طرز پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

 خورش نازخاتون یکی از غذاهای محلی گیلانی است که با انواع گوشت طبخ می شود. در این مقاله با طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ و نکات اصولی در تهیه آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

سینه مرغ ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۴ عدد
نعنا و جعفری ۳۰۰ گرم
پیاز داغ ۶ قاشق غذاخوری
آبغوره یا آب نارنج ۳ قاشق غذاخوری
ادویه خورشتی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
محلول زعفران ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید.
  2. در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  3. سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید.
  4. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویه خورشتی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  5. ۲ پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
  6. نعنا و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید
  7. ۲۰ دقیقه به پایان پخت، سبزی‌های معطر را به مرغ اضافه کنید.
  8. وقتی مرغ کاملا پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید.
  9. محلول زعفران را به خورش اضافه کرده و نمک آن را تنظیم کنید.
  10. پس از ۱۵ دقیقه خورش آماده است و شما می توانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید.

 

خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

منبع:نمناک


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.