» آشپزی » دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۴ - ۱۷:۵۱

 کد خبر: 77417
 1777 بازدید

دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

مواد لازم برای تهیه لپه قرمه

  • مرغ (سینه) :۴۰۰ گرم
  • سبزی (قرمه و سرخ شده) :۲۰۰ گرم
  • پیاز :۱ عدد
  • لپه :نصف پیمانه
  • غوره :نصف پیمانه
  • آبغوره :نصف پیمانه
  • نمک :به میزان لازم
  • فلفل :به میزان لازم
  • زردچوبه :به میزان لازم
  • روغن :به میزان لازم
 خورش قرمه لپه
خورش قرمه لپه
غذا دامغانی

طرز تهیه لپه قرمه

ابتدا لپه ها را با مقداری نمک آب پز می کنیم .
در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا نیمه سرخ شود.
سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.
زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد می افزاییم.
وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.
نکات 
۱٫ حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
۲٫ میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.
۳٫ بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.
خورش لپه
منبع:نمناک

برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.