» آشپزی » دستور پخت ترش کباب مازندرانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۱۴ - ۱۲:۰۱

 کد خبر: 117054
 276 بازدید

دستور پخت ترش کباب مازندرانی

دستور پخت ترش کباب مازندرانی

ترش کباب یکی از غذا‌های محلی استان مازندارن است و همانطور که از نام آن مشخص است طعم ترش و خوشمزه‌ای دارد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این غذای شمالی لذیذ را شرح دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ترش کباب

مواد اولیه
گوشت قرمز یا سینه مرغ ۳۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
رب انار ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
چوچاق ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی به تعداد دلخواه
نمک به میزان لازم
چند نکته:
  • چوچاق یک گیاه دارویی است که در شمال ایران رشد می‌کند و شاید در مناطق دیگر کشور به آن دسترسی نداشته باشد، در اینصورت می‌توانید آن را حذف کنید و مقدار جعفری را افزایش دهید.
  • در صورت امکان از رب انار خانگی استفاده کنید. رب انار چاشنی اصلی این غذاست و گوشت را مزه‌دار می‌کند، از اینرو هر چه از رب بهتر و خالص‌تری استفاده کنید، در نهایت غذای لذیذتری خواهید داشت.

طرز تهیه ترش کباب

ترش کباب مازندرانی

  1. گوشت قرمز یا مرغ را به خوبی بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس گوشت را خرد کنید، نباید تکه‌های گوشت خیلی بزرگ باشند، زیرا در اینصورت کباب مغزپخت نمی‌شود.
  2. گردو را آسیاب کنید.
  3. پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید.
  4. جعفری و چوچاق را خرد کنید.
  5. اکنون گردوی آسیاب شده، رب انار، پیاز، جعفری و چوچاق را در ظرفی با اندازه نسبتا بزرگ ریخته و کاملا مخلوط کنید و تکه‌های گوشت را به این مخلوط اضافه نمایید و چنگ بزنید تا گوشت‌ها کاملا به مواد آغشته شوند.
  6. درب ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت به مواد استراحت دهید. سعی کنید این مدت زمان را کاهش ندهید، زیرا در این مدت رب انار به بافت گوشت نفوذ خواهد کرد و باعث ترد و ترش شدن کباب خواهد شد.
  7. گوشت‌ها را به سیخ بزنید روی آتش کم منقل کباب کنید. به یاد داشته باشید آتش نباید شعله ور باشد، زیرا باعث سوختن رب انار و بد طعم شدن ترش کباب خواهد شد.
  8. گوجه فرنگی‌ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به سیخ بزنید. از آنجا که مدت کباب شدن گوجه کوتاه است، در انتهای کار آن‌ها را روی منقل کباب کنید.
  9. اوخر پخت کباب می‌توانید اندکی نمک نیز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید، هیچگاه به سس این کباب نمک نزنید، زیرا باعث سفت شدن آن خواهد شد.

طرز تهیه ترش کباب
نکته: به هیچ عنوان تا مرحله آخر پخت کباب‌ها از نمک استفاده نکنید، زیرا باعث سفت شدن کباب خواهد شد.

اکنون ترش کباب آماده شده است و می‌توانید آن را سرو کنید. برای اینکار کباب‌ها را در ظرفی قرار دهید و اطراف آن را با گوجه فرنگی کبابی، لیموترش و در صورت تمایل پیاز تزیین کنید. ترش کباب را همراه با برنج یا بدون آن می‌توانید میل کنید.

طرز تهیه ترش کباب مازندرانی
منبع:ستاره

برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
Bilit Arzan Bilit Kish
loading...
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.