» آشپزی » دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۱۷ - ۲۲:۰۲

 کد خبر: 119537
 255 بازدید

دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

طرز تهیه املت قهوه خانه‌ ای اصل بسیار آسان است، چراکه این غذا در حداقل زمان ممکن با رب گوجه فرنگی پخته می‌شود. املت، یکی از محبوب‌ترین و پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در قهوه خانه‌ها و رستوران‌ها به روش سنتی طبخ می‌شود.

 

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن  ۱/۲ فنجان
فلفل قرمز یا سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
دستور تهیه:
  1. برای تهیه املت قهوه خانه‌ ای، ابتدا یک ماهی تابه با عمق کم و جنس نسبتا نازک انتخاب کنید.
  2. ماهیتابه را حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود سپس روغن را در آن بریزید.
  3. به اندازه‌ای روغن در ماهیتابه بریزید که سطح آن را کاملا پر کند.
  4. رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند.تفت دادن رب در روغن
  5. حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن رب گوجه فرنگی ادامه دهید تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود و در این فاصله حرارت را به هیچ وجه کم نکنید.تفت دادن رب روی حرارت بالا
  6. کمی نمک و فلفل قرمز یا سیاه به رب اضافه کرده و هم بزنید.
  7. تخم مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن تخم مرغ‌ها کنید.مخلوط کردن تخم مرغ و رب
  8. تخم مرغ‌ها را با رب مخلوط کنید تا یکدست شوند و پس از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
  9. املت شما آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و پیاز نوش جان کنید.
 املت قهوه خانه ای اصل

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.