» آشپزی » دستور پخت اشترودل پیتزایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۵/۱۵ - ۱۰:۰۷

 کد خبر: 118054
 346 بازدید

دستور پخت اشترودل پیتزایی

دستور پخت اشترودل پیتزایی

اشترودل پیتزایی غذایی است که از دو لایه تشکیل شده، پوسته بیرونی که همان خمیر مخصوص اشترودل بوده و مواد لایی آن که می تواند ترکیبی از انواع گوشت، سبزیجات و پنیر باشد. طرز تهیه اشترودل پیتزایی نکاتی دارد که در این مطلب به آن پرداخته شده است.
مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل پیتزایی
آرد ۲ فنجان
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق چایخوری
آب گرم ۳/۴ فنجان
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری

دستور تهیه خمیر اشترودل پیتزایی:

  1. آرد و نمک را در کاسه‌ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید، سپس وسط آن را گود کنید.
  2. تخم مرغ و روغن را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. این مواد را می‌توانید با دست مخلوط کرده یا از همزن برقی استفاده کنید.
  3. آب گرم را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
  4. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را از کاسه به سطح کار منتقل کنید.
  5. خمیر را با دست ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.
  6. خمیر را گرد کرده و روی آن را با کمی روغن چرب کنید.
  7. خمیر را در کاسه‌ای قرار داده و روی آن را با پارچه بپوشانید. ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا خمیر استراحت کند و در این فاصله مشغول درست کردن مواد میانی اشترودل شوید.
مواد لازم برای داخل خمیراشترودل پیتزایی
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای، پیاز بزرگ و زرده تخم مرغ از هر کدام ۱ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
زردچوبه و زعفران ساییده از هر کدام ½ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه مواد داخل خمیر اشترودل پیتزایی:

  1. فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. پیاز را خرد کرده و با ۳ قاشق غذاخوری روغن در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
  3. کمی نمک، زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید.
  4. گوشت را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
  5. قارچ را ورقه‌ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه‌ی دیگر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس قارچ را همراه با سس گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
  6. پودر پاپریکا را به مایه گوشت اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  7. نمک و فلفل مایه گوشت را میزان کرده و سپس حرارت را خاموش کنید.


آماده سازی اشترودل پیتزایی:

  1. زعفران ساییده را در فنجان ریخته و دو تکه کوچک یخ روی آن قرار دهید. صبر کنید تا یخ ذوب شده و محلول زعفران آماده شود.
  2. زرده تخم مرغ را همراه با محلول زعفران و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.
  3. یک تکه پارچه نخی تمیز روی میز کار پهن کنید، طوریکه لبه‌های آن از اطراف میز آویزان باشد. روی پارچه حدود ۱/۲-۱ فنجان آرد بپاشید، به گونه‌ای که بیشتر آرد در وسط پارچه باشد.
  4. خمیر را وسط پارچه قرار دهید و با دست آن را به شکل مربع درآورید. اگر لازم بود آرد بیشتری زیر خمیر بریزید که به پارچه نچسبد.
  5. روی خمیر را با کمی روغن چرب کنید.
  6. گوشه‌های خمیر را با دست بکشید تا به صورت یک لایه نازک مانند ورق کاغذ درآید.
  7. اطراف خمیر که ضخامت بیشتری دارد با یک قیچی تمیز ببرید یا با یک چاقوی تیز برش بزنید تا خمیر به شکل مستطیل درآید. اجازه دهید خمیر به همین شکل به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.
  8. روی خمیر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.
  9. از مایه گوشتی وسط خمیر قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
  10. با یک کارد تیز روی دو ضلع بزرگتر خمیر مستطیلی شکل، برش‌های مورب ایجاد کنید.
  11. ابتدا و انتهای خمیر را به سمت داخل تا کنید، سپس برش‌های خمیر را یکی یکی روی مواد قرار دهید تا روی مواد کاملا با خمیر پوشانده شود.

 

پیچیدن خمیر اشترودل پیتزایی

  1. روش دوم پیچیدن خمیر این است که اطراف خمیر را به سمت داخل تا کنید، طوریکه خمیر روی مواد را کاملا بپوشاند. سپس با چاقو روی آن برش های سطحی مورب ایجاد کنید.
  2. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و اشترودل را در سینی قرار دهید.
  3. با یک برس تمیز از مخلوط تخم مرغ روی خمیر اشترودل بمالید.
  4. اشترودل پیتزایی را در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید و ۴۵-۳۰ دقیقه صبر کنید تا رنگ آن طلایی شود.
  5. اشترودل را از فر خارج کرده و صبر کنید کمی خنک شود، سپس آن را برش بزنید.

عکس اشترودل پیتزایی

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.