» آشپزی » دستور پخت آش جودوغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۱/۲۵ - ۱۵:۴۸

 کد خبر: 77561
 4194 بازدید

دستور پخت آش جودوغ

دستور پخت آش جودوغ
آش جودوغ از جمله غذاهای سنتی ایرانی است که در استان مرکزی تهیه می شود. مواد اولیه آش شامل جو پوست کنده، نخود، لوبیا، سبزی آش، کشک، نعناداغ، ادویه، گل زرد است. در شب چهارشنبه سوری، آش مخصوص این شب پخته می شود. در مناطقی از خمین، پختن آش به نام ”جودوغ“ در ظهر عید مرسوم است.
بازدید : ۲,۲۶۵ نفر

مواد لازم برای آش جودوغ

آش جودوغ
دو پیمانه بلغور جو
سبزی آش و اسفناج
یک پیمانه مخلوط نخود و لوبیا قرمز
دوغ غلیظ چرب حدود دو کیلو
پیاز داغ خلالی عسلی، ترد و خوشرنگ
آش جودوغ

طرز تهیه آش جودوغ

حبوبات و جو را خبس کرده و سپس حبوبات را با زردچوبه و پیاز و پمقدار یازداغ و سیر له شده پخته و بعد بلغور را اضافه کرده و خوب می پزند. در آخر سبزی را اضافه کرده و اجازه می دهند آش جا بیافتد. ذر انتها دوغ غلیظ را داخل آن ریخته و هم زده و میجوشانند. نمک و فلفل اضافه می کنند. با نعنا داغ و سیرداغ و دوغ غلیظ تزیین می کنند.
منبع:نمناک

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.