×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» دسر » دستور تهیه کرم تیرامیسو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۴ - ۱۸:۳۷

 کد خبر: 60217
 261 بازدید

دستور تهیه کرم تیرامیسو

دستور تهیه کرم تیرامیسو

دستور تهیه کرم تیرامیسو

مواد لازم برای کرم تیرامیسو

کرم تیرامیسوکرم و موس
  • پنیر خامه ای:۳۰۰گرم
  • خامه فرم گرفته:۴۰۰ گرم
  • شکر:۱۵۰ گرم
  • پودر نسکافه:۳ قاشق غذاخوری
  • ژلاتین:۸ورق
  • آب جوش:یک چهارم لیوان
  • زرده تخم مرغ:۶ عدد
  • شیر:یک لیوان(۲۵۰میلی لیتر)
کرم تیرامیسو

طرز تهیه کرم تیرامیسو

ابتدازرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب به هم می زنیم تا پف کنند. نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده و به همراه شیر به زرده ها اضافه می کنیم و همه را با هم داخل ظرف مخصوص کرم پزی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و به هم می زنیم تا مواد به جوش آید و زرده ها بپزند. مخلوط حاصل را کنار می گذاریم تا خنک شود. در این فرصت پنیر خامه ای و خامه را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی بهم می زنیم تا یکدست شوند. ورقه های ژلاتین را نیز داخل آب سرد قرار می دهیم و وقتی که پس از چند دقیقه نرم شدند از داخل آب آن ها را خارج کرده و داخل ظرفی مناسب روی بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شوند همه مواد را توسط درجه کند همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شوند و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا ببندد. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئین می کنیم.
منبع:نمناک

برچسب ها : , ,
دسته بندی : دسر
تبلیغات
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات
Dayan Portal