×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» دسر » دستور تهیه اکلر کیک

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۳ - ۲۱:۴۳

 کد خبر: 59887
 62 بازدید

دستور تهیه اکلر کیک

دستور تهیه اکلر کیک دسنور تهیه اکلر کیک یک دسر خوشمزه شکلاتی را در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید  مواد لازم برای اکلر کیک تخم مرغ :۴ عدد شکر :یک لیوان شیر :یک لیوان ژلاتین :۱۲ گرم خامه :۲۰۰ گرم آب :۴ /۱ لیوان کاکائو :۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری :یک قاشق مرباخوری وانیل :به مقدار لازم […]

دستور تهیه اکلر کیک

دستور تهیه اکلر کیک

دسنور تهیه اکلر کیک یک دسر خوشمزه شکلاتی را در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید

 مواد لازم برای اکلر کیک

  1. تخم مرغ :۴ عدد
  2. شکر :یک لیوان
  3. شیر :یک لیوان
  4. ژلاتین :۱۲ گرم
  5. خامه :۲۰۰ گرم
  6. آب :۴ /۱ لیوان
  7. کاکائو :۲ قاشق غذاخوری
  8. قهوه فوری :یک قاشق مرباخوری
  9. وانیل :به مقدار لازم
  10. نان رولت :به اندازه کف قالب ۲۴ سانتیمتری
  11. نان خامه ای : به مقدار لازم
اکلر کیک

 طرز تهیه اکلر کیک

برای درست کردن موس شکلاتی زرده را همراه شکر و وانیل زده تا کرم شود و بعد شیر را در قابلمه ای به جوش می آوریم، شیر جوشیده را به زرده اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و بعد که حالت اسفنجی شد، داخل ماکرویو به مدت ۲۰ ثانیه قرار می دهیم تا کاملا حل شود، به مایع زرده اضافه می کنیم و می گذاریم سرد شود.
سفیده را خوب می زنیم تا فرم بگیرد و خامه را به آن اضافه می کنیم و با مایه زرده به تدریج مخلوط می کنیم. ۲ پیمانه از این مخلوط را جدا کرده و به آن قهوه فوری که در یک قاشق غذاخوری آب داغ حل کرده ایم، اضافه می کنیم . کاکائو را در مقداری آب حل کرده تا حالت خمیری پیدا کند وبه بقیه مایع موس اضافه می کنیم. رولت را به اندازه کف قالب ۲۴ cm بریده و داخل قالب می گذاریم و نان خامه ای را روی آن می چینیم. موس شکلاتی را نیم بند کرده و روی نان خامه ای ها ریخته و در یخچال قرار می دهیم کمی که خودش را گرفت موس نسکافه ای را روی آن می ریزیم و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار می دهیم.
اکلر کیک
منبع:نمناک

برچسب ها : , ,
دسته بندی : دسر
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات