» آشپزی » توپ انرژی انبه و نارگیل – آشپزی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۰ - ۷:۳۴

 کد خبر: 33158
 32 بازدید
 دیدگاه‌ها برای توپ انرژی انبه و نارگیل – آشپزی بسته هستند

توپ انرژی انبه و نارگیل – آشپزی

ماهنامه کیک و شیرینی – عارفه سادات ابن الرضا: توپ انرژی انبه و نارگیل یک دسر مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم. مواد لازم: پودر انبه: ۱۲۰ گرم (تقریبا) بادام هندی (پودر شده): ۱ پیمانه پودر نارگیل: یک دوم پیمانه خرما (پوره شده): ۱۲- ۱۰ عدد زردچوبه: یک […]

توپ انرژی انبه و نارگیل – آشپزی

ماهنامه کیک و شیرینی – عارفه سادات ابن الرضا: توپ انرژی انبه و نارگیل یک دسر مقوی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

مواد لازم:

  • پودر انبه: ۱۲۰ گرم (تقریبا)
  • بادام هندی (پودر شده): ۱ پیمانه
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
  • خرما (پوره شده): ۱۲- ۱۰ عدد
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • آب: ۱ ق س
  • پوره انبه: به مقدار لازم

 

 توپ انرژی انبه و نارگیل

طرز تهیه:

۱٫ پودر انبه، برگه های خشک میوه انبه را توسط غذاساز پودر کنید، پوست و هسته فرما را جدا سازید. همه مواد غیر از پوره انبه تازه را درون دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا مواد جمع شود.

۲٫ اگر مواد خشک بود و خمیر تکه تکه بود مقداری پوره انبه تازه را به آن اضافه کنید، اگر مواد خیس و تازه بود مقداری پودر بادام هندی به آن اضافه کنید تا خمیر به انسجام لازم برسد و بتوانید آن را بین دو دست به صورت توپ درآورید.

۳٫ هر یک از توپ های آماده را درون کاسه ای که حاوی پودر نارگیل است بغلتانید و در ظرف قرار دهید و بگذارید برای ۱ ساعت در یخچال استراحت کنند.

نکته: توپ های انرژی برای تغذیه کودکان و ورزشکاران بسیار مناسب است.

خواص انبه:

•    انبه بسیار مقوی بوده و تقویت کننده بدن است.
•    انبه تقویت کننده قوای جنسی است.
•    رنگ صورت را درخشان می کند.
•    دهان را خوشبو می کند.
•    ادرارآور است.
•    یبوست را برطرف می کند.
•    انبه دارای مقدار زیادی اسید گالیک است بنابراین سیستم هضم را ضدعفونی و تمیز می کند.
•    انبه تمیزکننده خون می باشد.
•    خوردن انبه بوی بد بدن را از بین می برد.
•    انبه حرارت بدن را کاهش می دهد و تب را پایین می آورد.
•    برای رفع اسهال مفید است.
•    خوردن انبه، سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد.
•    برای درمان بواسیر مفید است.
•    عطش را برطرف می کند.
•    انبه چون گرم است برای گرم مزاجان مناسب نیست و این اشخاص باید آن را با سکنجبین بخورند.

منبع : برترینها


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.


دسته بندی : آشپزی

دیدگاه بسته شده است.