×

منوی بالا

منوی اصلی

منوی سایدبار


» سلامت » این افراد هرگز نباید فلفل بخورند-سلامت

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ - ۲۰:۳۴

 کد خبر: 62243
 65 بازدید

این افراد هرگز نباید فلفل بخورند-سلامت

یکی از سبزیجات مورد علاقه مردم در جهان فلفل است که فواید بسیاری دارد اما خوردن آن به همه افراد توصیه نمی‌شود. به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، فلفل یکی از سبزیجاته مورد علاقه در جهان است که به غذا افزوده می شود یا همراه غذا خورده می شود. اما به علت تندی و […]

این افراد هرگز نباید فلفل بخورند-سلامت

یکی از سبزیجات مورد علاقه مردم در جهان فلفل است که فواید بسیاری دارد اما خوردن آن به همه افراد توصیه نمی‌شود.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، فلفل یکی از سبزیجاته مورد علاقه در جهان است که به غذا افزوده می شود یا همراه غذا خورده می شود. اما به علت تندی و طبع گرمی که دارد برای همه افراد توصیه نمی شود.

مصرف فلفل در دوران سردرد:

افرادی که سردرد دارند نباید فلفل بخورند. همچنین فلفل در بعضی دختران ایجاد سر درد می کند.

مصرف فلفل قرمز در قاعدگی :

این ادویه حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین » است که با تحریک کردن پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد، نوعی مسکن موثر برای کاهش دردهای دوره قاعدگی به حساب می آید.

مصرف فلفل قرمز در بارداری و شیردهی:

فلفل قرمز از جمله موادی است که بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود . زیرا کودکان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا می کنند.

۱ . مصرف فلفل قرمز برای کودکان چندان توصیه نمیشود.

۲ . خوردن فلفل قرمز در عده ای ایجاد ناراحتی می کند و اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نمی توانند فلفل قر مز تند را بخصوص د رمصارف داخل تحمل نمایند و به علاوه اشخاصی که آلرژی دارند از خوردن و مصرف آن محروم می باشند بهتر است مصرف فلفل قر مز تند همیشه با جلب نظر و مشورت با کارشناسان گیاه درمانی و پزشکان باشد .

۳ . اگر مصرف فلفل تند یا قر مز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می گردد و اگر در حد مجاز مصرف شود می‌تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.

۴ . مصرف فلفل تند سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می‌برد و به همین خاطر به لاغر شدن کمک می‌کند. اما «کاپسایسین» یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی می‌شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می‌تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.

۵ . فلفل قرمز می تواند مری را تحریک کرده و منجر به درد سوزش سر دل شود .خوردن فلفل قر مز می تواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج می برند فراهم سازد.

منبع : عصر ایران

وبگردی


برچسب ها : ,
دسته بندی : سلامت
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات